logo
Jaga
Otsi ViroWebist!


Pärnu majoitus
huoneisto.eu

Hotell St.Olav

Hotell St.Olav

Lai 5, Tallinn, Harjumaa
Kaart kaart   Telefon: +372 616 1180
Saada e-mail
www.olav.ee
St.Olavi Hotelli ajaloolise hoone neljal korrusel ootab külalisi 90 mugavat ja huvitava interjööriga tuba. Pakume ka Lux Suite, Junior Suite ja saunaga Junior Suite numbritube. Kõikide hotellitubade viimistluses on kasutatud ainult naturaalseid ja ökoloogiliselt puhtaid materjale.
Standardtubade interjööris on kasutatud rikkalikult looduslikust kivist ja puust pseudogooti detaile, sepiseid ning mustrilisi kangaid. Põrandad on naturaalsest korkpuust. Antiikmööbel, käsitöökardinad ja -voodiktted lisavad Lux numbrite sisekujundusele rikkalikkust. Oma tubadesse sisenevad külalised mugava siseõue kaudu; akendest avaneb suurepärane vaade vanalinna vaiksetele munakivitänavatele, punastele viilkatustele või romantilisele hotelliõuele.
St.Olavi Hotellis põimub keskaegne muinasjutumaailm kaasaegsete mugavustega. Igas numbritoas on vann või duss, põrandasoojendus, miniseif, minibaar, kaabeltelevisioon, tasuta internet, otsevalimisega numbertelefon, föön, hommikumantel ja toasussid.
SUOMEKSIPÅ SVENSKA IN ENGLISH AUF DEUTSCH

Kaart

Saada e-mail: Hotell St.Olav

Pealkiri

Saatja nimi
:

Saatja e-mail:

Sõnum

Turvakood  
Lae turvakood uuesti
Sisesta turvakood



Info kaardi kohta ja kasutustingimused: Kaart ja kaardil näidatud aadressid põhinevad Google Maps andmetele. Kaardil näidatud Eesti aadressid ja asukohad ei ole alati täpsed. ViroWeb ei vastuta kaardil näidatud võimalike valeandmete eest.

EstRent - puhkemajad Eestis



ViroWebist
Kontakt
Firma lisamine
Reklaami avaldamine ja autoriõigused

  IN ENGLISH PÅ SVENSKA AUF DEUTSCH


Puhkemajad, suvilad, külaliskorterid