VIPtee Scoopest OÜ, Lepa tee 9, Viimsi, Tallinn, Harjumaa - EstlandWeb - Turistinformation om Estland
Estland
EESTI KEELES  IN ENGLISH SUOMEKSI AUF DEUTSCH
Printer Friendly Version
Sök EstlandWeb!
  Sök EstlandWeb
  Webbkarta
  Sommarstuga i Estland
  Startsidan
  Inkvartering
  Mat & dryck
  Aktiviteter
  Shopping & affärer
  Skönhetsvård
  Underhållning och nöje
  Spahotell, hälsotjänster
  Biluthyrning och taxi
  Sevärdheter, museer
  Teater och musik
  Företag
  Väder Väder
  Väginformation
  Webkartor om Estland
  Distans mellan städer i Estland
  Pärnu info

Hittade du länken som inte fungerar?
Skriv den hit: och



Pärnu majoitus


VIPtee Scoopest OÜ

VIPtee Scoopest OÜ
Lepa tee 9, Viimsi, Tallinn, Harjumaa
Telefon: +372 522 4174
map karta
VIPtee är varumärket, som hör till Scoopest OÜ, och samlar ihop alla verksamheter, som är förbundna med kundbetjäning. VIP betyder inte bara en betydande person, i det här fallet kan varumärket tolkas så - väget som "ledar till varje punkt" (Viib Igasse Punkti). Det betyder, att huvudsakligen erbjuder vi service på hjular och till kunder, som uppskattar intimitet och trivsel. Vår kundmålgrupp är turister och affärsresenärer, som besöker Estland. Om så önskas, kan vi också erbjuda transport till andra länder.
* Golf Express. Vi erbjuder transfer-service med chaufför att transportera golfturister till golfbanor i Estland och grannländer. Om så önskas, hjälper vi också att boka speltider och inkvartering. Som transportmedel användas nya och utrustade fordon av typen VW Multivan Comfortline med chauffören. Tillsammans med golfutrystningen finns det plats för 5 personer i bilen
* Business Express. För affärskunder, som uppskattar tidsanvändning, erbjuder vi möjligheten vid längre resan från punkt A till punkt B att hålla möte under resan. Som transportmedel användas nya och utrustade fordon av typen VW Multivan Comfortline med chauffören. Möjlighet att använda resenärutrymmet som minibyrå. Det finns plats för 5 personer. Transfer-service för VIPgäster av firmor och statsmyndigheter. Som transportmedel användas nya och utrustade Audi A6 quattro, BMW 7 eller BMW 5-serie bilar med chauffören. Det finns plats för 4 personer.
* Private Express. Sk. "Skräddarskydda" paketer, som samlas med hänsyn till behov och önskemål av en konkret kund. Som transportmedel användas nya fordon av typen VW Multivan Comfortline (6 platser) eller BMW 5 och 7-serie bilar eller Audi A6 quattro (4 platser). Alla transportmedel kan beställas bara med chauffören. Vi erbjuder service i estniska, ryska, engelska och finska.
SUOMEKSIIN ENGLISHEESTI KEELESAUF DEUTSCH

Ditt namn:

Din e-postadress:

Meddelande:

Security code  
Get a new challenge
Enter security code




Stugor i Estland